Slide background
Françakorta
Slide background
Lumi Po
Slide background
Garda Lake
Slide background
Arena e Veron-ës
Slide background
Sirmione - Garda Lake
Slide background
Italian Food

Propozimet tona

NJë tjetër Itali

Një tjetër itali, një turne për të shijuar gjithcka që Italia është në gjendje të ofrojë:  muzikë, art, fe, enogastromi (kombinimi ushqimit me...

NJë tjetër Itali toka Papës

Turizmi fetar, turizmi që ka si synim vizitën e vendeve fetare si shënjtoret mariane, kishat, manastiret, vendet e faljes duke konstatuar j...

NJë tjetër Itali e liqeneve

Lënë shpesh në planë të dytë nga vendpushimet bregdetare, liqenet Lombarde ofrojnë peisazhe që të lënë pa frymë, mrekulli arkitektonike dhe...

NJë tjetër Itali e Kështjellave

Kështjellat dhe fortesat që ndodhen në territorin e ” Një tjetër italie” ruajnë kujtime shumë antike. Familjet fisnike, feudalët,...

NJë tjetër Itali e rrokut dhe verës

Gdhëndjet në shkëmbe të Valekamonikës përbëjnë një nga koleksionet më të mëdha të grafiqeve prehistorike në botë dhe janë njohur nga UNESCO si e...

Një tjetër Itali e shijeve

Një udhëtim në Itali nuk mund të ndahet nga gjëja për të cilën shquhet dhe krenohen italianët: ushqimi. Kuzhina e mirë italiane, e njohur kudo...

NJë tjetër Itali e muzikës

Bergamo, Verona, Mantova, Kremona, Parma dhe Milano brënda disa kilometrash  janë pëmbyllur personazhet,  instrumentet dhe vendet që kanë bërë...

NJë tjetër Itali e lumenjve

Natyrë, kulturë, art, histori: ky është sllogani që përmbledh atë që ju mund të shihni duke kaluar nëpër Mincio dhe Po, një zonë e cila, nga...